Search
Close this search box.

*Members only area

ΣΥΝΕΔΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ

Ημερίδα για στελέχη με θέμα: «Leading at a Higher Level: Blanchard on Leadership and Creating High Performing Organizations» από τον Dr. Ken Blanchard.

Μοιράσου το

Αγαπητά μέλη,

Ο ΣΕΛΠΕ έχει την τιμή να υποστηρίζει την Ημερίδα του Dr. Ken Blanchard. Ο κορυφαίος αυτή τη στιγμή γκουρού στο μάνατζμεντ και ιδιαίτερα στα θέματα Ηγεσίας και Team Building, θα παρουσιάσει στις 19/03/2008 στο Κέντρο Τεχνών στο ACS, το θέμα «Leading at a Higher Level: Blanchard on Leadership and Creating High Performing Organizations». Η συγκεκριμένη εκδήλωση διοργανώνεται από την ΠΡΟΘΕΣΗ Α.Ε. και τελεί υπό την Αιγίδα του Μεταπτυχιακού
Προγράμματος Σπουδών MBA International του Οικονομικού Πανεπιστήμιου Αθηνών (ΟΠΑ). Αξίζει επίσης να σημειωθεί πως ο διάσημος αυτός γκουρού του μάνατζμεντ με αυτή την ομιλία του στην χώρα μας κλείνει την καριέρα του, σε ό,τι τουλάχιστον αφορά στις ολοήμερες παρουσιάσεις ανά τον κόσμο.

Ο Ken Blanchard θα αναφερθεί στα ευρήματα της τελευταίας του εργασίας με τίτλο «Leading at a Higher Level» και θα κουβεντιάσει με τους συμμετέχοντες το πώς μπορεί να οδηγηθεί μία επιχείρηση στην κορυφή, δημιουργώντας μια νοοτροπία ανθρωποκεντρική, με οδηγό τις υψηλές επιδόσεις και με επίκεντρο πάντα τον πελάτη. Ο Dr. Blanchard χαρακτηρίζεται παγκοσμίως ως ένα από τα πιο διορατικά, δυναμικά και παθιασμένα άτομα στο χώρο των επιχειρήσεων. Από το θρυλικό του best-seller The One Minute Manager, που συνέγραψε μαζί με τον Spencer Johnson, το οποίο έχει πουλήσει πάνω από 12 εκατομμύρια αντίτυπα και παραμένει ψηλά στις λίστες των bestseller, μέχρι και το τελευταίο του βιβλίο, Leading at a Higher Level: Blanchard on Leadership and Creating High Performing Organizations, η επίδραση του Ken ως συγγραφέα είναι τεράστια. Ο Blanchard σπούδασε στο Πανεπιστήμιο Cornell και σήμερα διδάσκει το Μάθημα της Ηγεσίας και της Οργανωσιακής Συμπεριφοράς στο University of Massachusetts Amherst καθώς και τα μαθήματα Ηγεσίας και Team Building στο Cornell University, στο οποίο είναι και εκλεγμένο μέλος του Board of Trustees. Ο ίδιος είναι επιχειρηματίας και πρόεδρος της Ken Blanchard Companies με έδρα το San Diego της Καλιφόρνια. Ο Ken είναι συνιδρυτής του The Center for FaithWalk Leadership. Πρόκειται για το περίφημο Κέντρο ανάπτυξης των ηγετικών δεξιοτήτων των αμερικανών μάνατζερ.

Η εκδήλωση θα κλείσει με Coctail Reception κατά τη διάρκειά του οποίου θα διενεργηθεί κλήρωση προς όλους τους συμμετέχοντες ενός Σετ Γραφείου Artemide και ενός καθίσματος Dream, συνολικής αξίας 780 ΕΥΡΩ. Τιμώμενο πρόσωπο θα είναι ο Dr. Blanchard. Πιστεύουμε πως τα αναμενόμενα οφέλη από την παρακολούθηση αυτής της μοναδικής εκδήλωσης είναι για όλους τους έλληνες μάνατζερ αναμφισβήτητα σημαντικά.

Για πληροφορίες επισκεφθείτε το δικτυακό χώρο της ΠΡΟΘΕΣΗ ΑΕ www.prothesis.gr, ή επικοινωνήστε στα γραφεία της ΠΡΟΘΕΣΗ ΑΕ, με τον κύριο Βασίλη Ραψομανίκη ή την κυρία ∆έσποινα Τραυλού τηλ. 210 – 6601290, e-mail: blanchard@prothesis.gr.

Με ιδιαίτερη εκτίμηση και φιλικούς χαιρετισμούς,
Αντώνης Ζαΐρης
Γενικός ∆ιευθυντής

Δείτε πληροφορίες, κάνοντας κλικ εδώ>>

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Διαβάστε περισσότερα

Συνέδρια - Oμιλίες

3ο Convenience Retailing Forum

O Αντώνης Ζαΐρης, Γενικός Διευθυντής & αν. Αντιπρόεδρος του ΣΕΛΠΕ, συμμετέχει ως συντονιστής στο 3ο Convenience Retailing Forum που θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακά την Τρίτη 2 Νοεμβρίου.

Συνέδρια - Oμιλίες

Ηλεκτρονικά Βιβλία Α.Α.Δ.Ε. – Ενημερωτική εκδήλωση

Ηλεκτρονικά Βιβλία Α.Α.Δ.Ε. Τα Ηλεκτρονικά Βιβλία Α.Α.Δ.Ε. αποτελούν ένα πολύ σημαντικό βήμα ψηφιακού μετασχηματισμού της Φορολογικής Διοίκησης και της σχέσης της με τις επιχειρήσεις. myDATA,