Μείωση 30% σε σύγκριση με την αντίστοιχη περσινή περίοδο καταγράφει ο κλάδος της εστίασης στη Θεσσαλονίκη, σύμφωνα με όσα δηλώνει στο naftemporiki.gr ο γενικός γραμματέας της Ένωσης Εστιατόρων Ψητοπωλών Καφέ Μπαρ Νομού Θεσσαλονίκης, Μιχάλης Επιτροπίδης. Ο κλάδος εκπέμπει σήμα κινδύνου ενόψει των επικείμενων πολύ αυξημένων εξόδων θέρμανσης που φέρνει ο φετινός χειμώνας λόγω της ενεργειακής κρίσης, ενώ παρουσιάζει έντονα σημάδια κορεσμού.
Η αγροτική πολιτική στο πλαίσιο της ΕΕ χρειάζεται σοβαρό Εθνικό Στρατηγικό Σχέδιο
Η Ευρωπαϊκή Ένωση είναι ξεκάθαρο πως έχει καθοριστικές επιπτώσεις στη ζωή των ευρωπαίων πολιτών. Η χώρα μας μπορεί και πρέπει σε επίπεδο ΕΕ να μην