Search
Close this search box.

*Members only area

October 21, 2022

Standard & Poor’s: Επιβεβαίωσε το αξιόχρεο της Ελλάδας στη βαθμίδα ‘BB+’

Αμετάβλητο στη βαθμίδα ‘BB+’ άφησε το αξιόχρεο της Ελλάδας ο οίκος πιστοληπτικής αξιολόγησης Standard & Poor’s (S&P), ένα σκαλοπάτι κάτω από την επενδυτική βαθμίδα, με σταθερές προοπτικές.

Standard & Poor’s: Επιβεβαίωσε το αξιόχρεο της Ελλάδας στη βαθμίδα ‘BB+’ Read More »

Καθορισμός επιχορήγησης των πληγέντων από τις πυρκαγιές στις 26, 28 και 31 Ιουλίου 2021 σε περιοχές της Περιφερειακής Ενότητας Αχαΐας

Καθορισμός επιχορήγησης των πληγέντων από τις πυρκαγιές στις 26, 28 και 31 Ιουλίου 2021 σε περιοχές της Περιφερειακής Ενότητας Αχαΐας Read More »

Χορήγηση επιδότησης, από το Ταμείο Ενεργειακής Μετάβασης, της τιμολογητέας κατανάλωσης ηλεκτρικής ενέργειας των μη οικιακών καταναλωτών

Χορήγηση επιδότησης, από το Ταμείο Ενεργειακής Μετάβασης, της τιμολογητέας κατανάλωσης ηλεκτρικής ενέργειας των μη οικιακών καταναλωτών Read More »

Φυσικό αέριο: Μακρόν εναντίον ΗΠΑ για κερδοσκοπία σε βάρος της Ευρώπης

Για δύο μετρα και δύο σταθμά κατηγόρησε τις ΗΠΑ ο Γάλλος Πρόεδρος Εμμανουέλ Μακρόν,  όσον αφορά την εμπορική και ενεργειακή τους  πολιτική την ώρα που  η δυσαρέσκεια στην Ευρώπη αυξάνεται για το βαρύ οικονομικό τίμημα που πληρώνει η ήπειρος λόγω του πολεμου της Ρωσίας κατά της Ουκρανίας.  

Φυσικό αέριο: Μακρόν εναντίον ΗΠΑ για κερδοσκοπία σε βάρος της Ευρώπης Read More »

Ιατρικό Περιστερίου: Νέα δεδομένα στη μόνιμη αποκατάσταση της αιμορροϊδοπάθειας

Για τη συνδυαστική τεχνική της νέας επαναστατικής μεθόδου που εφαρμόζεται στο Ιατρικό Περιστερίου, μας μιλά ο Δρ. Αναστάσιος Γ. Ξιάρχο

Ιατρικό Περιστερίου: Νέα δεδομένα στη μόνιμη αποκατάσταση της αιμορροϊδοπάθειας Read More »

Φαρμακευτική κάνναβη: Δυο νέες επενδύσεις στον Αναπτυξιακό νόμο

Δυο νέες επενδύσεις που αφορούν στη φαρμακευτική κάνναβη εντάχθηκαν στον Αναπτυξιακό νόμο. Σύμφωνα με τις αποφάσεις που δημοσιεύτηκαν στη Διαύγεια από το υπουργείο Ανάπτυξης και Επενδύσεων πρόκειται για την WCM CANNA MEDICA και την IAMA HERBS & OILS.

Φαρμακευτική κάνναβη: Δυο νέες επενδύσεις στον Αναπτυξιακό νόμο Read More »

Συζητήσεις της Αναπτυξιακής Τράπεζας με την Αμερικανική Ένωση Μικρών Επιχειρήσεων

Τρόπους ενίσχυσης πρόσβασης των ΜμΕ στη χρηματοδότηση συζήτησαν τα στελέχη της Αναπτυξιακής Τράπεζας με εκπροσώπους της Αμερικανικής Ένωσης Μικρών Επιχειρήσεων.

Συζητήσεις της Αναπτυξιακής Τράπεζας με την Αμερικανική Ένωση Μικρών Επιχειρήσεων Read More »

Φορο-επιβαρύνσεις δύο «ταχυτήτων» από τον ΕΝΦΙΑ

Φαινόμενα άνισης φορολογικής μεταχείρισης και αυξήσεων στις επιβαρύνσεις προκάλεσε το άρθρο 43 του ν. 4916/2022 με το οποίο αντικαταστάθηκε ο συμπληρωματικός ΕΝΦΙΑ από άλλες πρόσθετες επιβαρύνσεις οι οποίες προσαυξάνουν τον κύριο ΕΝΦΙΑ.

Φορο-επιβαρύνσεις δύο «ταχυτήτων» από τον ΕΝΦΙΑ Read More »