Search
Close this search box.

*Members only area

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - WORKSHOPS

Έλληνας φυσικός λέει στους σεφ πώς ψήνουν λάθος τις μπριζόλες και αυτοί αντεπιτίθενται

Μοιράσου το

Οι περισσότεροι σεφ συχνά αλατοπιπερώνουν άφθονα τη μπριζόλα πριν την ψήσουν σε κάποιο τηγάνι αλλά ένας Έλληνας επιστήμονας έχει καταλήξει στο συμπέρασμα ότι κάνουν λάθος ανοίγοντας μιας ενδιαφέρουσα διατροφική αντιπαράθεση.…

Έλληνας φυσικός λέει στους σεφ πώς ψήνουν λάθος τις μπριζόλες και αυτοί αντεπιτίθενταιΗ ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Διαβάστε περισσότερα