Εκδηλώσεις

Βρείτε σε αυτήν την ενότητα τις εκδηλώσεις του Σ.Ε.Λ.Π.Ε.

Πρόσκληση σε ανοιχτή συζήτηση με την UNICEF για τα παιδιά στην Ελλάδα
Εμφανίσεις: 502

Ο Σύνδεσμος μας διοργανώνει μια ανοιχτή συζήτηση την Πέμπτη 11/11/2021 στις 16:00 μέσω zoom με τον Διπλωματικό Εκπρόσωπο του Ταμείου των Ηνωμένων Εθνών για τα Παιδιά (UNICEF) στην Ελλάδα κ. Luciano Calestini και την ομάδα του από το Γραφείο της UNICEF στην Ελλάδα, με θέμα την κατάσταση των δυόμιση εκατομμυρίων παιδιών και νέων που ζουν στην Ελλάδα.

Τον Νοέμβριο του 2020 η UNICEF για πρώτη φορά στην ιστορίας της απέκτησε επισήμως διαπιστευμένη παρουσία στην Ελλάδα, την οποία ανακοίνωσε δημόσια ο Πρωθυπουργός εγκαινιάζοντας παράλληλα και τη συνεργασία του Γραφείου της UNICEF στην Ελλάδα με τα αρμόδια υπουργεία και φορείς μέσω του πενταετούς διάρκειας προγράμματος που συμφωνήθηκε με την ελληνική κυβέρνηση.

Κατά τη διάρκεια της συζήτησης, η UNICEF θα παρουσιάσει τους βασικούς πυλώνες του πενταετούς προγράμματος (2022-2026) που περιλαμβάνει παρεμβάσεις ενάντια στην παιδική φτώχεια και τον κοινωνικό αποκλεισμό, την ποιοτική εκπαίδευση χωρίς αποκλεισμούς, την προστασία των παιδιών από την κακοποίηση και την παραμέληση, την ψυχική υγεία και την παχυσαρκία. Σε συνέχεια της πρώτη συνάντησης μεταξύ της UNICEF και του Δ.Σ. μας στις αρχές του  του καλοκαιριού, ζητήσαμε από τη UNICEF να κάνει ιδιαίτερη μνεία στο σχέδιο δράσης της αναφορικά με την απασχολησιμότητα και την ανάπτυξη δεξιοτήτων των νέων, και ειδικότερα όπως αυτές σχετίζονται με πιθανές ανάγκες του τομέα του λιανικού εμπορίου.

Ο σκοπός της συνάντησης είναι να παρουσιαστεί το συνολικό όραμα για το μέλλον των παιδιών και των νέων στην Ελλάδα και να ανταλλάξουμε απόψεις και εμπειρίες για τη δημιουργία μιας εθνικής συμμαχίας υπέρ των παιδιών σε όλη τη χώρα.

Δεδομένης της μακρόχρονης δέσμευσής σας στο καλό της ευρύτερης κοινωνίας μέσω των προγραμμάτων εταιρικής κοινωνικής ευθύνης που υλοποιείτε, περιμένουμε με ιδιαίτερη χαρά την ενεργό συμμετοχή σας σε αυτή την ενδιαφέρουσα συνάντηση.

O Αντώνης Ζαΐρης, Αντιπρόεδρος του ΣΕΛΠΕ, συντονιστής στο 3ο Convenience Retailing Forum
Εμφανίσεις: 674

O Αντώνης Ζαΐρης, Γενικός Διευθυντής & αν. Αντιπρόεδρος του ΣΕΛΠΕ, συμμετέχει ως συντονιστής στο 3ο Convenience Retailing Forum που θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακά την Τρίτη 2 Νοεμβρίου.

Στο πάνελ για το Λιανεμπόριο συμμετέχουν οι:
* Σπύρος Μαζαράκης, Διευθυντής Τομέα Χονδρικής, Δ. Μασούτης
* Δημήτρης Παπαχρυσάνθου, Wholesales & Affiliate Retail Director, ΑΒ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ
* Σπύρος Πελτέκης, Γενικός Διευθυντής, Smile Kiosk
* Γιάννης Πηλίδης, Γενικός Διευθυντής, Συνεργαζόμενοι Παντοπώλες

Το Convenience Retailing Forum δίνει για 3η χρονιά το βήμα σε υψηλόβαθμα στελέχη της αγοράς και σε ειδικούς Έλληνες και ξένους αναλυτές, ώστε να παρουσιάσουν τις νέες τάσεις και τις επιτυχημένες πρακτικές, που ενισχύουν τα ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα του μικρού καταστήματος τροφίμων και ισχυροποιούν τη θέση του στον κλάδο, σε ό,τι αφορά την εξυπηρέτηση του σύγχρονου καταναλωτή.

Ηλεκτρονικά Βιβλία Α.Α.Δ.Ε. - Ενημερωτική εκδήλωση
Εμφανίσεις: 2060

logo
ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ

Ηλεκτρονικά Βιβλία Α.Α.Δ.Ε.

Τα Ηλεκτρονικά Βιβλία Α.Α.Δ.Ε. αποτελούν ένα πολύ σημαντικό βήμα ψηφιακού μετασχηματισμού της Φορολογικής Διοίκησης και της σχέσης της με τις επιχειρήσεις. myDATA, δηλαδή my Digital Accounting and Tax Application είναι το όνομα της νέας ηλεκτρονικής πλατφόρμας, με την οποία η Α.Α.Δ.Ε. εισάγει τα ηλεκτρονικά βιβλία στην καθημερινότητα των επιχειρήσεων.

Ο Σύνδεσμος Επιχειρήσεων & Λιανικής Πωλήσεως Ελλάδος διοργανώνει ενημερωτική εκδήλωση για την πρακτική, σε βάθος ενημέρωση των μελών του από την ίδια την Α.Α.Δ.Ε. και τα αρμόδια στελέχη της.

Τρίτη 17 Δεκεμβρίου 2019
Ώρες 16:00 - 20.00
Divani Caravel Hotel, αίθουσα Μακεδονία Α

Είσοδος ελεύθερη – Περιορισμένος αριθμός θέσεων
Απαιτείται δωρεάν εγγραφή – Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας μέχρι να καλυφθούν οι διαθέσιμες θέσεις

Περισσότερα
NEGOTIATIONS MADE EASY Α. ΜΙΧΑΗΛΙΔΟΥ
Εμφανίσεις: 1634

NEGOTIATIONS MADE EASY

με την General Manager, Partner της RESPONSE

Αγγελίνα Μιχαηλίδου

Τετάρτη 4 Δεκεμβρίου 2019

Ώρες 16:30 – 21:00

Divani Caravel Hotel, Αθήνα

 

Γιατί αξίζει να το παρακολουθήσεις;

Περισσότερα
Selpe Workshops 2019
Εμφανίσεις: 2056

SelpeWorkshop brochure page 001

Σεπτέμβριος έως Δεκέμβριος 2019

1. Accelerating Revenue Growth, με τον Jonathan Rose (γλώσσα workshop Αγγλική)
Τετάρτη 16 Οκτωβρίου 2019, ώρες 16:00 – 21:00, Divani Caravel Hotel, Αθήνα

2. Design Thinking Methodology for Customer Centric Business Transformation and Acceleration (διήμερο), με την Έλενα Μαθιού - Rose
Τρίτη 29 Οκτωβρίου 2019 και Τετάρτη 30 Οκτωβρίου 2019, ώρες 16:30 έως 21:00, Divani Caravel Hotel, Αθήνα

3. Optimization of Digital Media Channels Monetization, με τον Μίλτονα Παπαδάκη
Τετάρτη 20 Νοεμβρίου 2019, ώρες 16:30 έως 21:00, Divani Caravel Hotel, Αθήνα

4. Negotiations Made Easy, με την Αγγελίνα Μιχαηλίδου
Τετάρτη 4 Δεκεμβρίου 2019, ώρες 16:30 – 21:00, Divani Caravel Hotel, Αθήνα

 

Περισσότερα