Συνέδρια

O Αντώνης Ζαΐρης, Αντιπρόεδρος του ΣΕΛΠΕ, συντονιστής στο 3ο Convenience Retailing Forum
Εμφανίσεις: 674

O Αντώνης Ζαΐρης, Γενικός Διευθυντής & αν. Αντιπρόεδρος του ΣΕΛΠΕ, συμμετέχει ως συντονιστής στο 3ο Convenience Retailing Forum που θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακά την Τρίτη 2 Νοεμβρίου.

Στο πάνελ για το Λιανεμπόριο συμμετέχουν οι:
* Σπύρος Μαζαράκης, Διευθυντής Τομέα Χονδρικής, Δ. Μασούτης
* Δημήτρης Παπαχρυσάνθου, Wholesales & Affiliate Retail Director, ΑΒ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ
* Σπύρος Πελτέκης, Γενικός Διευθυντής, Smile Kiosk
* Γιάννης Πηλίδης, Γενικός Διευθυντής, Συνεργαζόμενοι Παντοπώλες

Το Convenience Retailing Forum δίνει για 3η χρονιά το βήμα σε υψηλόβαθμα στελέχη της αγοράς και σε ειδικούς Έλληνες και ξένους αναλυτές, ώστε να παρουσιάσουν τις νέες τάσεις και τις επιτυχημένες πρακτικές, που ενισχύουν τα ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα του μικρού καταστήματος τροφίμων και ισχυροποιούν τη θέση του στον κλάδο, σε ό,τι αφορά την εξυπηρέτηση του σύγχρονου καταναλωτή.

Ηλεκτρονικά Βιβλία Α.Α.Δ.Ε. - Ενημερωτική εκδήλωση
Εμφανίσεις: 2060

logo
ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ

Ηλεκτρονικά Βιβλία Α.Α.Δ.Ε.

Τα Ηλεκτρονικά Βιβλία Α.Α.Δ.Ε. αποτελούν ένα πολύ σημαντικό βήμα ψηφιακού μετασχηματισμού της Φορολογικής Διοίκησης και της σχέσης της με τις επιχειρήσεις. myDATA, δηλαδή my Digital Accounting and Tax Application είναι το όνομα της νέας ηλεκτρονικής πλατφόρμας, με την οποία η Α.Α.Δ.Ε. εισάγει τα ηλεκτρονικά βιβλία στην καθημερινότητα των επιχειρήσεων.

Ο Σύνδεσμος Επιχειρήσεων & Λιανικής Πωλήσεως Ελλάδος διοργανώνει ενημερωτική εκδήλωση για την πρακτική, σε βάθος ενημέρωση των μελών του από την ίδια την Α.Α.Δ.Ε. και τα αρμόδια στελέχη της.

Τρίτη 17 Δεκεμβρίου 2019
Ώρες 16:00 - 20.00
Divani Caravel Hotel, αίθουσα Μακεδονία Α

Είσοδος ελεύθερη – Περιορισμένος αριθμός θέσεων
Απαιτείται δωρεάν εγγραφή – Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας μέχρι να καλυφθούν οι διαθέσιμες θέσεις

Περισσότερα
8ο Διεθνές Συνέδριο - "The road map to the new Europe"
8ο Διεθνές Συνέδριο - "The road map to the new Europe"
Εμφανίσεις: 22600

Αγαπητέ κύριε/κυρία,

Με την παρούσα επιστολή θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι ο Σύνδεσμος Επιχειρήσεων & Λιανικής Πώλησης Ελλάδος (ΣΕΛΠΕ) σε συνεργασία με την Ελληνική Ακαδημία Μάρκετινγκ και το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών, εν όψει των ραγδαίων εξελίξεων που συντελούνται στην Παγκόσμια και Ευρωπαϊκή Οικονομία, οργανώνει το 8ο Διεθνές Συνέδριο του με θέμα:  «The road map to the new Europe», που θα πραγματοποιηθεί στις 23/06/2011 ημέρα Πέμπτη και ώρα έναρξης 16:00, στο Αμφιθέατρο του ραδιοφωνικού σταθμού 9,84 Πειραιώς 100 - Τεχνόπολις Γκάζι.

Περισσότερα