Τα αποτελέσματα της πανελλήνιας έρευνας ηλεκτρονικού εμπορίου 2018-19 του ELTRUN/ΟΠΑ και ΣΕΛΠΕ

Αθήνα, 3 Δεκεμβρίου 2018

Στο πλαίσιο της εβδομάδας ηλεκτρονικού εμπορίου ολοκληρώθηκε η ετήσια πανελλήνια έρευνα ηλεκτρονικού εμπορίου B-C που διεξήγαγε ο ΣΕΛΠΕ και το Εργαστήριο Ηλεκτρονικού Εμπορίου (ELTRUN) του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών με την υποστήριξη του GRECA (Ελληνικός Σύνδεσμος Ηλεκτρονικού Εμπορίου). Τα κυρία συμπεράσματα είναι:

Οι top κατηγορίες online αγορών αφορούν τουρισμό/ταξίδια, έτοιμο φαγητό, ένδυση, εξοπλισμός Η/Υ και ηλεκτρικές συσκευές.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ, ανοικτά την προσεχή Κυριακή 6/5/2018

Αθήνα, 2/5/2018

Ο Σύνδεσμος Επιχειρήσεων και Λιανικής Πώλησης Ελλάδος (ΣΕΛΠΕ) ενημερώνει το καταναλωτικό κοινό ότι για τα εμπορικά καταστήματα-μέλη του που θα είναι ανοικτά την προσεχή Κυριακή 6/5/2018, στο πλαίσιο των ενδιάμεσων εκπτώσεων, το ωράριο λειτουργίας θα είναι από τις 11πμ έως τις 8μμ.

Ευχόμαστε καλές και συμφέρουσες αγορές!

Εκπτώσεις Ιανουαρίου 2018

Ενημερώνουμε το αγοραστικό κοινό ότι από 8 Ιανουαρίου έως και 28 Φεβρουαρίου θα πραγματοποιηθούν πανελλαδικά οι χειμερινές εκπτώσεις.

Δελτία Τύπου για το Ωράριο Χριστουγγένων 2017

Ο Σύνδεσμός μας βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ενημερώσει το καταναλωτικό κοινό ότι κατά τη διάρκεια των εορτών τα εμπορικά καταστήματα σε όλη τη χώρα θα παραμείνουν ανοικτά:

Δελτίο Τύπου για το Σ/Ν του Υπουργείου Εργασίας

Το νομοσχέδιο που κατέθεσε η ελληνική κυβέρνηση και συζητείται σήμερα στην Ολομέλεια της Βουλής, επί της αρχής βρίσκεται στο σωστό δρόμο αυστηροποίησης των κανόνων για την παραβατική συμπεριφορά εργοδοτών έναντι των εργαζομένων, ζήτημα που θίγει την ανταγωνιστικότητα αλλά και την υγιή επιχειρηματικότητα.

Ομιλία Carla Harris "The Pearls of Leadership"

Αγαπητά μέλη,

Θα ήθελα να σας ενημερώσω πως η Linkage Greece, για πέμπτη συνεχή χρονιά διοργανώνει θεματική ομιλία με επίκεντρο την ηγεσία. Φέτος, προσκεκλημένη είναι η αναγνωρισμένη ομιλήτρια Carla Harris, Vice Chairman, Wealth Management, Managing Director and Senior Client Advisor στη Morgan Stanley. Η δυναμική Αμερικανίδα ηγέτις, θα ταξιδέψει το κοινό σ’ ένα ταξίδι με θέμα: «The Pearls of Leadership».

Θερινές Εκπτώσεις 2017

Ο Σύνδεσμος Επιχειρήσεων & Λιανικής Πωλήσεως Ελλάδος αναφορικά με το θέμα των θερινών εκπτώσεων ενημερώνει το καταναλωτικό κοινό ότι  αυτές θα ξεκινήσουν την Δευτέρα  10 Ιουλίου και θα διαρκέσουν έως και την Τετάρτη 31 Αυγούστου.

Εκπτώσεις Ιανουαρίου 2017

Ενημερώνουμε το αγοραστικό κοινό ότι από 9 Ιανουαρίου έως και 28 Φεβρουαρίου  θα πραγματοποιηθούν πανελλαδικά οι χειμερινές εκπτώσεις.

Εορταστικό ωράριο Χριστουγέννων 2016

Σύμφωνα με τα ισχύοντα μέχρι σήμερα για το εορταστικό ωράριο λειτουργίας των καταστημάτων, το ωράριο που ισχύει στο πλαίσιο του Ενιαίου Εθνικού Ωραρίου λειτουργίας των καταστημάτων (βάσει του ν.3377, αρ.12) καθορίζει για μεν τις καθημερινές μέχρι τις 21:00, για δε το Σάββατο μέχρι τις 20:00 συμπεριλαμβανομένων και των Κυριακών 11/12/2016 και 18/12/2016 (βάσει του Ν.4177/2013), οι οποίες θα είναι εργάσιμες με ωράριο για τις συγκεκριμένες Κυριακές από 11:00πμ έως και 20:00μμ.

Εκπτώσεις Νοεμβρίου 2016

Ενημερώνουμε με μεγάλη χαρά το αγοραστικό κοινό ότι από 1 έως 10 Νοεμβρίου θα πραγματοποιηθεί πανελλαδικά δεκαήμερο εκπτώσεων.