Γεύμα Εργασίας με το Νικήτα Κακλαμάνη

Εμφανίσεις: 4202

Για να δείτε φωτογραφίες από το Γεύμα Εργασίας, κάντε κλικ εδώ>>


 


  

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


Νέα συνάντηση-γεύμα εργασίας είχε ο Σύνδεσμος Επιχειρήσεων Λιανικής Πωλήσεως Ελλάδος στο Ξενοδοχείο Κing–George στις 18.09.2006 με επίσημο προσκεκλημένο τον υποψήφιο δήμαρχο Αθηναίων κο Νικήτα Κακλαμάνη. Μεταξύ των παρισταμένων ήταν ο Πρόεδρος Θ. Βάρδας και τα μέλη του Δ.Σ. του Συνδέσμου Γ. Γεράρδος, Β. Βερνίκου, Β. Φωκά, Ν. Χόντος, Κ. Λαμπρόπουλος,Μ. Ελευθερουδάκη, Α και Γ. Γλού κ.ά.

 Ο Πρόεδρος προλόγισε τον υποψήφιο Δήμαρχο και του έδωσε το λόγο. 

 Ο κ. Νικήτας Κακλαμάνης αφού αναφέρθηκε στο Πρόγραμμά του Συνδυασμού του απάντησε σε καίρια ερωτήματα που του έθεσαν τα μέλη και σχετίζονται με την εύρυθμη λειτουργία των Λιανεμπορικών Επιχειρήσεων, όπως : 

 • Το ζήτημα των διαδηλώσεων – κινητοποιήσεων στο κέντρο της Αθήνας ,όπου ο υποψήφιος Δήμαρχος έχει καταθέσει συγκεκριμένες προτάσεις και έχει ζητήσει τη διενέργεια δημοψηφίσματος  

 • Το θέμα του παραεμπορίου ,που πρέπει να παταχθεί με τη συνδρομή και της δημοτικής αστυνομίας 

 • Το φλέγον ζήτημα των παρκομέτρων, με τη μελέτη των συμβάσεων των οποίων θα ασχοληθεί η νέα δημοτική αρχή μετά τις εκλογές 

 • στο θέμα των παράνομων πινακίδων – ταμπελών ιδιαίτερα στο κέντρο της Αθήνας ,ανέφερε χαρακτηριστικά ότι θα συνεχιστεί το πρόγραμμα αποξήλωσης. 

 • Το μεγάλο πρόβλημα των κάδων απορριμμάτων, που προσβάλλουν την αισθητική της πόλης. Ο υποψήφιος δήμαρχος αναφέρθηκε σε επιτυχημένα παραδείγματα άλλων χωρών της Ε.Ε. που έχουν ορισθεί ανάδοχες Εταιρίες που μεριμνούν για τη σωστή διαχείρισή και συντήρησή τους ενώ ταυτόχρονα εξασφαλίζουν τη προβολή τους. 

 Μετά την ολοκλήρωση της συνάντησης, ο Πρόεδρος ευχαρίστησε τον κο Κακλαμάνη εκ μέρους των μελών του Συνδέσμου και εξέφρασε την ικανοποίησή του για όσα είπε σε σχέση με τα προβλήματα της Αθήνας. 

 

Με εκτίμηση
για τον ΣΕΛΠΕ

Θεόδωρος Κ. Βάρδας 
Πρόεδρος ΔΣ