«Στο Ιόνιο και νότια της Κρήτης έχουμε γύρω στους 30 «στόχους» φυσικού αερίου με ποσότητες της τάξης των 2.000 δισεκατομμυρίων κυβικών μέτρων ή αλλιώς, αξίας 250 δισεκατομμυρίων ευρώ» τονίζει ο Γιάννης Μανιάτης, πρώην υπουργός Ενέργειας και καθηγητής Ψηφιακών Συστημάτων στο Πανεπιστήμιο Πειραιώς, σε συνέντευξή του στη “Ναυτεμπορική και στον Μιχάλη Ψύλο. «Δυστυχώς, για τα ελληνικά κοιτάσματα έχουμε χάσει 8 πολύτιμα χρόνια», σημειώνει ο κ. Μανιάτης, εκτιμώντας ότι «θα έπρεπε σήμερα να έχουμε 4-5 εξέδρες άντλησης φυσικού αερίου στον Πατραϊκό, στο βόρειο Ιόνιο, το Κατάκολο, στη νότια Κρήτη. Αλλά δυστυχώς ακόμη σέρνεται η χώρα πίσω από ολιγωρίες της διοίκησης, καθυστερήσεις και πολιτικές αναποφασιστικότητες».
Προκήρυξη μίσθωσης ακίνητου για τις ανάγκες στέγασης του κτηματολογικού γραφείου Γλυφάδας του ΝΠΔΔ «Ελληνικό Κτηματολόγιο»
Ο Φορέας Ελληνικό Κτηματολόγιο υπεύθυνος για την σύνταξη τήρηση ενημέρωση και λειτουργία του Εθνικού Κτηματολογίου προκηρύσσει διαγωνισμό για την μίσθωση Ακινήτου στο Δήμο Γλυφάδας. Ο