Search
Close this search box.

*Members only area

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - WORKSHOPS

Πειραιάς: Ποιες εργασίες ξεκινούν στην οδογέφυρα της Λ. Παπανδρέου – Προϋπολογισμός 1,7 εκατ. ευρώ

Μοιράσου το

Σε εργασίες επισκευής, αποκατάστασης και προστασίας του καταστρώματος και του φορέα της οδογέφυρας, στην Λ. Ανδ. Παπανδρέου στην Ακτή Βασιλειάδη  Πειραιά, προχωρά η Περιφέρεια Αττικής, στο πλαίσιο του έργου «Υγρομόνωση καταστρώματος οδογέφυρας οδικού άξονα Α. Παπανδρέου και επείγουσες επισκευαστικές εργασίες».  

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Διαβάστε περισσότερα

Ελληνοτουρκικά: Δύο τουρκικές παραβιάσεις στο Αιγαίο τη Δευτέρα του Πάσχα

Τουρκικές παραβιάσεις καταγράφηκαν στο Αιγαίο κατά τη δεύτερη ημέρα του Πάσχα. Συγκεκριμένα, ένα τουρκικό αεροσκάφος ATR-72 πραγματοποίησε δύο παραβάσεις και δύο παραβιάσεις στο νοτιοανατολικό Αιγαίο.

Πούτιν: «Θα μελετηθεί προσεκτικά» η πρόταση Ζελένσκι για μηνιαία παράταση της εκεχειρίας σε μη στρατιωτικές υποδομές

Ανακοινώνοντας το τέλος της πασχαλινής «εκεχειρίας», ο Βλαντίμιρ Πούτιν δήλωσε ότι η Μόσχα «θα αναλύσει» την πρόταση του Ουκρανού προέδρου Βολοντίμιρ Ζελένσκι για παράταση για