Search
Close this search box.

*Members only area

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - WORKSHOPS

Συκώτι: Πόσο επικίνδυνο μπορεί να γίνει;

Μοιράσου το

Στο παρελθόν, το συκώτι αποτελούσε το αντίδοτο της γιαγιάς όποτε μας έβλεπε λίγο «χλωμούς», κι ενίοτε βρισκόταν ως «λιχουδιά» στο κυριακάτικο τραπέζι. Πάντα, όμως, η κατανάλωσή του περιοριζόταν σε μικρές…

Συκώτι: Πόσο επικίνδυνο μπορεί να γίνει;Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Διαβάστε περισσότερα

Κ. Χατζηδάκης: «Χαίρομαι που η τελευταία μου δήλωση ως υπουργού Οικονομίας αφορά την απονομή της επενδυτικής βαθμίδας»

«Η σημερινή αναβάθμιση σηματοδοτεί το κλείσιμο ενός μεγάλου κύκλου για την ελληνική οικονομία και πιστοποιεί την επιστροφή της χώρας στην ευρωπαϊκή κανονικότητα. Είναι αποτέλεσμα της