Search
Close this search box.

*Members only area

October 12, 2022

Υπουργοί Ενέργειας ΕΕ: Συμφωνία επί της αρχής για κοινές αγορές αερίου μέχρι το καλοκαίρι

Σε μια γενική συμφωνία κατέληξαν σήμερα οι υπουργοί Ενέργειας της Ευρωπαϊκής Ένωσης, σύμφωνα με την οποία οι χώρες θα πρέπει να αρχίσουν από κοινού την αγορά φυσικού αερίου πριν από το επόμενο καλοκαίρι. 

Υπουργοί Ενέργειας ΕΕ: Συμφωνία επί της αρχής για κοινές αγορές αερίου μέχρι το καλοκαίρι Read More »

Wall Street: Στο τέλος δεν απέφυγε την πτώση

Παρά την προσπάθεια σταθεροποίησης, η Wall Street δεν τα κατάφερε να κλείσει τη συνεδρίαση με άνοδο, με τους επενδυτές να περιμένουν εναγωνίως τα στοιχεία για τις τιμές καταναλωτή που ανακοινώνονται αύριο στις ΗΠΑ για το μήνα Σεπτέμβριο τα οποία θα δώσουν μία πιο εμπεριστατωμένη εικόνα για την πορεία των επιτοκιακών αυξήσεων από την Federal Reserve.

Wall Street: Στο τέλος δεν απέφυγε την πτώση Read More »

Τύπος και περιεχόμενο της δήλωσης απόδοσης φόρου σε περίπτωση κεφαλαιοποίησης ή διανομής αφορολόγητων αποθεματικών της παρ. 6 του άρθρου 8 του ν.3299/2004 (Α΄ 261), μετά την παρέλευση δέκα ετών από το χρόνο σχηματισμού τους

Τύπος και περιεχόμενο της δήλωσης απόδοσης φόρου σε περίπτωση κεφαλαιοποίησης ή διανομής αφορολόγητων αποθεματικών της παρ. 6 του άρθρου 8 του ν.3299/2004 (Α΄ 261), μετά την παρέλευση δέκα ετών από το χρόνο σχηματισμού τους Read More »

Ορισμός νέας προθεσμίας υποβολής αιτήσεων σχετικά με τη χορήγηση Στεγαστικής Συνδρομής για την αποκατάσταση των ζημιών σε κτίρια από τις πλημμύρες και τον ανεμοστρόβιλο της 17ης έως και 19ης Σεπτεμβρίου 2020

Ορισμός νέας προθεσμίας υποβολής αιτήσεων σχετικά με τη χορήγηση Στεγαστικής Συνδρομής για την αποκατάσταση των ζημιών σε κτίρια από τις πλημμύρες και τον ανεμοστρόβιλο της 17ης έως και 19ης Σεπτεμβρίου 2020 Read More »

Μεθοδολογία υπολογισμού των ετήσιων τακτικών εισφορών των πιστωτικών ιδρυμάτων στο Σκέλος Κάλυψης Καταθέσεων του Ταμείου Εγγύησης Καταθέσεων και Επενδύσεων (Τ.Ε.Κ.Ε.)

Μεθοδολογία υπολογισμού των ετήσιων τακτικών εισφορών των πιστωτικών ιδρυμάτων στο Σκέλος Κάλυψης Καταθέσεων του Ταμείου Εγγύησης Καταθέσεων και Επενδύσεων (Τ.Ε.Κ.Ε.) Read More »

Γερμανία: Ξεθωριάζει το…όνειρο του να ανήκεις στην μεσαία τάξη

Αυξήσεις σε ενέργεια και τιμές: ο διαχρονικός πυλώνας μια κοινωνίας, η μεσαία τάξη, υφίσταται ισχυρούς κραδασμούς με συνέπεια να συρρικνώνεται συνεχώς. Τί πρέπει να γίνει;

Γερμανία: Ξεθωριάζει το…όνειρο του να ανήκεις στην μεσαία τάξη Read More »

Μαύρα μαντάτα για τους δανειολήπτες: Προς άλλες δύο αυξήσεις των επιτοκίων προσανατολίζονται στην ΕΚΤ

Η απόδοση του 10ετούς ομολόγου διαμορφώθηκε στο 5,02%

Μαύρα μαντάτα για τους δανειολήπτες: Προς άλλες δύο αυξήσεις των επιτοκίων προσανατολίζονται στην ΕΚΤ Read More »