Search
Close this search box.

*Members only area

October 19, 2022

Wall: Οι δηλώσεις αξιωματούχων της Fed έφεραν απώλειες

Απώλειες κατέγραψε σήμερα το χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης, καθώς οι δηλώσεις αξιωματούχων της Fed ενέτειναν την ανησυχία των επενδυτών ότι η κεντρική τράπεζα των ΗΠΑ σκοπεύει να προχωρήσει σε περαιτέρω επιθετικές αυξήσεις επιτοκίων στην προσπάθειά της να τιθασεύσει τον πληθωρισμό.

Wall: Οι δηλώσεις αξιωματούχων της Fed έφεραν απώλειες Read More »

Γερμανία: «Σκιές» στο πακέτο 200 δις, εντοπίζει το Ελεγκτικό Συνέδριο

Στις έντονες αντιδράσεις των ευρωπαίων εταίρων για το πακέτο ελαφρύνσεων των 200 δις ευρώ, την υλοποίηση του οποίου δρομολογεί ήδη η γερμανική κυβέρνηση,έρχονται τώρα να προστεθούν και κάποιες πρώτες, σοβαρές επιφυλάξεις περί πιθανής αντισυνταγματικότητας του πακέτου «μαμούθ». 

Γερμανία: «Σκιές» στο πακέτο 200 δις, εντοπίζει το Ελεγκτικό Συνέδριο Read More »

Διαβάστε αύριο στη «Ν»

1.     Μπαράζ προσφυγών σε Διεύθυνση Επίλυσης Διαφορών και δικαστήρια κατά του ΕΝΦΙΑ. 2.     Τι ψάχνουν οι ξένοι επενδυτές στις τράπεζες. 3.     Οι χαμηλότερες οι τιμές του ρεύματος μηδενίζουν την επιβάρυνση του προϋπολογισμού. 4.     Γιατί εκτοξεύτηκαν τα deals για πλοία μεταφοράς LPG.

Διαβάστε αύριο στη «Ν» Read More »

Βρετανία: “Εφιάλτης” για τα σούπερ μάρκετ το Παγκόσμιο Κύπελλο

Το χειμερινό Παγκόσμιο Κύπελλο πρόσθεσε ένα επιπλέον άγχος στα Βρετανικά σουπερ μάρκετ για τις  χριστουγεννιάτικες αγορές.  «Πώς πείθονται οι καταναλωτές που δεν έχουν χρήματα να αγοράσουν μπισκότα πολυτελείας για τις γιορτές ταυτόχρονα με μπύρα και πίτσα» είναι το ερώτημα που ζητάει απάντηση,

Βρετανία: “Εφιάλτης” για τα σούπερ μάρκετ το Παγκόσμιο Κύπελλο Read More »

Χρηματιστήριο: Στο στόχαστρο οι «ύποπτες» συναλλαγές

Σφίγγει ο κλοιός από την Επ. Κεφαλαιαγοράς για μία ομάδα εισηγμένων εταιρειών-ζόμπι του Χ.Α., που δεν ξεπερνούν τις 20, των οποίων οι εντολές σε συνδυασμό με τον πολύ μικρό όγκο συναλλαγών επηρεάζουν τη διακύμανση και την τιμή τους.

Χρηματιστήριο: Στο στόχαστρο οι «ύποπτες» συναλλαγές Read More »

«Πλέοντας προς τη μετα-COVID-19 εποχή»

Συνέδριο, με τον τίτλο «Πλέοντας προς τη μετα-COVID-19 εποχή» “Public Health Congress 2022 on Maritime Transport and Ports: Sailing to the post-COVID19 era) που θα διεξαχθεί σε υβριδική μορφή, συνδιοργανώνουν η Ευρωπαϊκή Επιστημονική Ένωση για την Υγεία και την Υγιεινή στις Θαλάσσιες Μεταφορές “EU SHIPSAN”, με τη Διεθνή Ένωση Εταιρειών Κρουαζιέρας (CLIA) και την Ένωση

«Πλέοντας προς τη μετα-COVID-19 εποχή» Read More »

Η MYTILINEOS στο Re-Source – τη μεγαλύτερη πλατφόρμα για την πράσινη ενέργεια

Η ενεργειακή μετάβαση και οι συμβάσεις απευθείας προμήθειας ηλεκτρικής ενέργειας από ΑΠΕ σε συνάρτηση με την ενεργειακή ανταγωνιστικότητα, την ασφάλεια και τους στόχους της Ευρώπης για το κλίμα ήταν το βασικό αντικείμενο στο Re-Source 2022, που πραγματοποιήθηκε στο Άμστερνταμ.

Η MYTILINEOS στο Re-Source – τη μεγαλύτερη πλατφόρμα για την πράσινη ενέργεια Read More »

Παράγωγα: Η μετακύληση χρειάστηκε την πτώση και την είχε

Στην τρίτη συνεδρίαση της εβδομάδας εκπνοής, οι επενδυτές κίνησαν τον υποκείμενο δείκτη σε αρνητικό πεδίο αποκλειστικά. Το άνοιγμα στις 2055,99 μονάδες αντιστοιχούσε σε πτωτικό  χάσμα 7,8 μονάδων. Τον έκλεισαν τελικά 11,24 μονάδες χαμηλότερα από το προηγούμενο κλείσιμο.

Παράγωγα: Η μετακύληση χρειάστηκε την πτώση και την είχε Read More »