Search
Close this search box.

*Members only area

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - WORKSHOPS

Raw Cheese: Τυρί από μη παστεριωμένο γάλα για πρώτη φορά στην Ελλάδα – Τα πλεονεκτήματα

Μοιράσου το

Για πρώτη φορά στην Ελλάδα η Αμερικανική Γεωργική Σχολή προχώρησε στην παραγωγή τυριού από νωπό (μη παστεριωμένο) αγελαδινό γάλα, το οποίο έχει αρκετά πλεονεκτήματα.
Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, η παραγωγή…

Raw Cheese: Τυρί από μη παστεριωμένο γάλα για πρώτη φορά στην Ελλάδα – Τα πλεονεκτήματαΗ ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Διαβάστε περισσότερα